ČLÁNKY

Ak si myslíte, že túry po Yosemitskom národnom parku sú prechádzkou ružovou záhradou, hrozne sa mýlite. My sme sa stratili, pospali sme si pod hviezdami, zažili niekoľko až príliš blízkych stretnutí s divokou zverou a ja som to všetko zachytil na kameru. Verte mi, tento vlog sa vám bude určite páčiť.

Čo je dušou Soulu? Rozhodne pouličné jedlo! V dnešnom vlogu vám ukážem čo jesť, kde jesť a ako si kórejské dobrodružstvo užiť fakt naplno.

Cestovanie na plný úväzok vie byť náročné, takže som si zobral dovolenku a navštívil pár kanadských priateľov. Ukázali mi tie najlepšie miesta v Alberte. Môžete ich vidieť tiež, stačí len, aby ste si pozreli moje nové video.

Boli časy, keď som nemal vo vrecku ani euro. Ale to mi nikdy nezabránilo v cestovaní. Naučím vás, ako zorganizovať správny roadtrip bez peňazí.

Dovoľte mi, aby som sa predstavil. Ak vás zaujíma prečo natáčam videá o svojich cestách, aké sú výhody a nevýhody neustáleho putovania a dôvody prečo by ste sa nikdy nemali stať vloggerom, pozrite si môj vlog!

Pod nohami mám radšej pevnú pôdu než neustále sa hojdajúcu loďku, ale keď sa objavila neopakovateľná príležitosť stráviť týždeň na mori, nemohol som odmietnuť. Vo videu uvidíte, ako som to celé prežil.

V Kanade nájdete jedny z najkrajších výhľadov na svete. Než vyrazím do hôr, rozhodol som sa najprv preskúmať pobrežie. Ak sa chystáte cestovať týmto smerom, nech vám neunikne môj vlog.

Pred mesiacom som sa zrazu ocitol v Turecku. Omylom. Nastúpil som do zlého lietadla. No čo, taká príležitosť sa nemusí hneď opakovať, tak som sa rozhodol chvíľku zostať a preskúmať krásne mesto.